Serviciile noastre

Hara Therapy

Echipa Hara Therapy vă așteaptă cu mult drag și binevoință, pentru a vă relaxa sufletul și corpul și de a vă reâncărca cu energie pozitivă.

01.

Yumeiho

Este o terapie de masaj care ajuta la vindecarea multor boli. A fost creata in 1978 de Masayuki Saionji – nascut in Tokio in 1949 si care a infiintat si condus Institutul International de Medicina Preventiva.

02.

Masaj Terapeutic

Aenean lectus sit quisque luctus justo tristique porttitor morbi velit velit nunc sed dictum scelerisque tristique.3

03.

Reiky

O energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura. Intangibila, ne scalda incontinuu. Inaudibila si invizibila, ne umple cu pace. Inodora si insipida, ne alimenteaza.

04.

Drenaj limfat

Aliquam tellus malesuada urna tellus, porttitor purus cursus nec ante vitae at sem sit pulvinar.

05.

Reflexoterapie

Neque vitae placerat feugiat dictumst nunc, proin aenean ante purus dui nunc pellentesque viverra.

06.

Masaj Fascial

Velit sed feugiat pellentesque quam at non viverra condimentum habitasse eget proin netus nam.
07.

Kinetoterapie

Aliquam tellus malesuada urna tellus, porttitor purus cursus nec ante vitae at sem sit pulvinar.

08.

Yoga

Neque vitae placerat feugiat dictumst nunc, proin aenean ante purus dui nunc pellentesque viverra.

09.

Terapie cu ventuze

Terapia cu ventuze – este una dintre cele mai vechi și mai eficiente metode de eliberare a toxinelor din organism, tesuturi si organe. Timpul de aplicare a ventuzelor variază în funcție de vârsta și constituția fizică a pacientului și tulburarea medicală tratată. Terapia de ventuze este o tehnică sigură si neinvazivă.

Nou! Curs Mandala

Vă oferim la

Centrul nostru de terapie

Yumeiho

Yumeiho – este o terapie de masaj care ajuta la vindecarea multor boli. A fost creata in 1978 de Masayuki Saionji – nascut in Tokio in 1949 si care a infiintat si condus Institutul International de Medicina Preventiva.

Masaj Terapeutic

Daca pana acum nu ati primit un masaj terapeutic, daca v-ati gandit ca este doar un moft, daca v-ati lasat coplesiti de pudoare sau credeti ca nu meritati, daca nu ati stiut cate beneficii poate aduce o sedinta de masaj terapeutic in planul sanatatii corpului fizic, psihic sau mental,  acum este momentul sa incercati! 

 

Reiki

O energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura. Intangibila, ne scalda incontinuu. Inaudibila si invizibila, ne umple cu pace. Inodora si insipida, ne alimenteaza. Desi inotam in ea, desi o ingeram la fiecare respiratie, deseori suntem inconstienti de existenta ei. Fiecare fiinta vie traieste in interiorul acestui camp de forta si este spiritualizata de catre el.

Drenaj limfat

Limfa –lichidul minune -se defineşte ca fiind un lichid transparent sau alb-gălbui ce este transportat prin intermediul sistemului limfatic (vasele limfatice, ganglionii limfatici şi spaţiile intercelulare) având drept scop circulaţia unei mari varietăţi de substanţe ȋntre ţesuturi şi sistemul sanguine.

Limfa este responsabila de asigurarea circulatiei in intregul organism a anumitor nutrienti indispensabili celulelor, precum lipidele, repartizarea limfocitelor si eliminarea rezidurilor celulare.

Yoga

În limba sanscrită, cuvântul “YOGA” are mai multe semnificaţii: comuniune, contopire, fuziune, unire. YOGA este un sistem filozofic tradiţional, teoretic şi practic apărut în India cu mii de ani în urmă pe baza experienţelor directe transmise până la noi în faimosul tratat “YOGA SUTRA”, sub forma unui grupaj de aforisme şi enunţuri lapidare sintetizate de către înţeleptul PATANJALI.

Detox

Detoxifierea ionică este o metodă simplă și eficientă de curățare și revitalizare a organismului.

Curățarea ionică utilizează un aparat de detoxifiere și se face prin ioni pozitivi și negative, prin circuit închis – acest circuit se realizează cu un electrod bobină conectat într-o baie de apa sarată și un electrod brățară conectat la mână. Astfel toxinele, legate de ioni se elimină prin talpa piciorului .

 

Reflexoterapie

Din punct de vedere etimologic, cuvântul reflexologie survine din latinescul reflexus care înseamnă reflectat, răsfrânt, iar din punct de vedere terapeutic, ca metodă de tratament, originea ei se pierde în negura timpului. Multe popoare antice cunoşteau tratamentul natural de vindecare prin masarea zonelor reflexogene. După unele izvoare, terapia prin masajul anumitor puncte de pe corpul uman ar fi apărut înaintea acupuncturii, cu 5000 de ani în urmă.

Curs mandala
NEWSLETTER
Pentru ce mai așteptai?...

Fă o rezervare!

Specialiștii noștrii te așteaptă cu mare drag, într-o atmosferă calmă și deschisă către tine.

Locația noastră

Brașov, Strada Albatrosului Nr. 10 Bl. 10 Ap.3

Program

L-V: 08:00-20:00
S-D: Închis

Contact

Telefon: +40 722 607 596
Email: hara.therapy@yahoo.om

Yumeiho

 Yumeiho – este o terapie de masaj care ajuta la vindecarea multor boli. A fost creata in 1978 de Masayuki Saionji – nascut in Tokio in 1949 si care a infiintat si condus Institutul International de Medicina Preventiva. A fost discipol al lui Shuichi Ohno, cunoscut maestru al teoriei reabilitarii derivata din arta martiala Shaolin din China. Apoi el a continuat studiul acestei teorii in Scoala Japoneza de Presopunctura Graduat; de aici el a pus bazele unei metode terapeutice de “corectare a coxalelor prin masare si presare”, bazata pe terapia holistica si pe terapiile populare, sistematizand intr-un mod unitar terapia naturala.

Terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura este o metoda de tratament pentru indreptarea oaselor intregului corp, pentru relaxarea muschilor si a tesuturilor conjunctive, pentru indepartarea radicala a bolilor. Metoda are in centrul atentiei coxalele. Avand oasele soldului drept baza, articulatiile soldului si vertebrele spinale drept centru si avand relaxarea muschilor si a tesuturilor conjunctive drept scop principal, terapia normalizeaza pe cat posibil oasele dislocate, indeparteaza contractura si rigiditatea muschilor si tesuturilor conjunctive si mareste amplitudinea miscarii in articulatii.

        Preluand avantajele diferitelor tipuri de masaj, metoda reaseaza oasele in articulatii si le fixeaza prin tragere, indreptare si apasare verticala, sporind astfel mult efectul curativ.

                Aceasta terapie este atat o terapie naturista, cat si o metoda de prevenire a bolilor. Conform ei, se maseaza partea corpului afectata pentru a ridica puterea naturala de rezistenta la boli a corpului omenesc si pentru a atinge scopul vindecarii si prevenirii bolilor. Ea nu da efecte secundare. Cu mainile goale se pot vindeca si preveni multe boli. In timpul tratamentului terapeutul isi foloseste mainile pentru a explora supletea sau incordarea pacientului, isi foloseste ochii pentru a observa expresia acestuia si culoarea tegumentelor, urechile pentru a asculta pocniturile la indreptare. Toate acestea au drept scop diminuarea durerii pacientului si obtinerea unui efect terapeutic cat mai bun.

Bolile apar din cauza dezechilibrului din corp. Omul are capacitatea naturala de a indeparta dezechilibrul si aceasta este capacitatea de autovindecare sau forta vitala. Daca omul pierde aceasta capacitate, el nu poate rezista in fata bolii si apare ca simptom durerea. De aceea devine o problema foarte importanta regasirea capacitatii pierdute. Aceasta terapie este cel mai bun remediu pentru a creste capacitatea proprie de vindecare. De aceea se numeste terapie fundamentala.

EFECTE:

·         terapia produce caldura, invigorare si placerea de a-ti simti corpul usor, senzatie de confort fizic, echilibru emotional si claritate mentala. Insusi Sufletul se simte fericit.

·         inlatura oboseala, da placerea de a-ti simti corpul usor si foarte relaxat, balansat. Prin reglarea presiunii osmotice se regleaza metabolismul si produsii de catabolism se elimina.

·         Poate preveni bolile grave. Deoarece ea poate creste capacitatea de autovindecare a corpului, rezistenta la boli si fortifica activitatea organelor interne.

·         imunizeaza impotriva gripei

·         infrumuseteaza chipuL, indeparteaza ridurile.

·         face corpul mai elastic si invigoreaza miscarile

·         va face mai senin si mai vioi

·         imbunatateste functia sexuala. Are efect sigur asupra hipofunctiei sexuale.

 

TEHNICA MASAJULUI

COXAL

 

            Oricine poate aplica masajul coxal, dar numai miscarile adecvate pot avea efect multumitor. Practicantul trebuie sa aiba in vedere urmatoarele:

1.      Persoana masata sa poarte haine lejere, subtiri si moi, sa-si scoata pantofii, ochelarii, ceasul, bijuteriile

2.      Practicantul sa poarte haine lejere, sa aiba libertate de miscare

3.      Masajul trebuie facut pe o saltea, patura de lana, dar nu cu perna

4.      Temperatura in camera trebuie sa fie moderata

5.      Persoana masata sa se relaxeze deplin si sa-si pastreze psihicul linistit

6.      In timpul aplicarii aplicarii masajului la copii, batrani, corpolenti sau foarte slabi sau persoane care au suferit operatii, practicantul trebuie sa fie atent la sfera de miscare a articulatiilor si sa nu uzeze prea mult de forta sa

7.      Masajul multiplu nu este inutil; cu cat mai mult este aplicat masajul, cu atat mai flexibil devine corpul

 

Situatii in care masajul este contraindicat: afectiuni maligne, procese inflamatorii in faza acuta, boli infecto-contagioase, boli acute ale organelor interne, plagi, fracturi, arsuri, eczeme, psihopatii majore, stari patogene insotite de febra si agitatie, stari de oboseala acuta.

Masajul coxal contribuie la sporirea capacitatii functionale a organismului si cresterea rezistentei lui la efort, devenind un factor esential de profilaxie si combatere a oboselii fizice. La persoanele sanatoase practic nu exista limite pentru aplicarea masajului.